Balea fekete orrtapasz teszt

Miteszer eltávolítás házilag

A mitesszerekkel folytatott harcom folyamatos, így amikor elkezdtek terjedni a fekete maszkos videók a neten, egyből felfigyeltem rájuk, de valamiért elég szkeptikus maradtam. Részben emiatt sem nagyon akaródzott a nagyobb, vagyis több alkalomra elegendő kiszerelések kipróbálása - főleg nem a méregdrága verzióké - ha nem jön be, akkor csak itt fog nekem kallódni, azt meg nem kifejezetten kedvelem.

balea fekete masz és miteszer eltávolító orrtapasz

De visszakanyarodva a mitesszeres problémára… Ami eddig leginkább bejött, azok az orrtapaszok (persze a rendszeres mélytisztítás mellett). Még tizenévesen próbáltam ki először ezeket, aztán az évek alatt volt olyan is, hogy nem lehetett kapni ilyen jellegű termékeket, de szerencsére most már az átmeneti üresedés elhárult. Sőt, több márkának is szerepel a kínálatában.

A legutóbbi alkalommal, amikor a szokásos köreimet róttam az egyik drogéria sorai között, megakadt a szemem egy sötétebb csomagoláson. Szintén egy orrtapasz, csakhogy ez fekete volt. Na több se kellett nekem, egyből le is kaptam a polcról, hogy megszemléljem és a gyanúm be is igazolódott.

balea fekete maszk vélemény

A fekete maszk lázat meglovagolva a Balea a mitesszer eltávolító tapaszát is elkészítette "fekete maszkos" kivitelben. Kaptam az alkalmon és már repült is a kosárba, hogy kipróbáljam. Egyébként az orrtapasz mellett fekete arcmaszk is díszelgett, két adagos kiszerelésben, hát rövid töprengés után ez is a kosárkámban végezte.

 

Balea aktív szenes orrtapasz

Ahogy említettem rendszeresen szoktam orrtapaszokat használni, de legfeljebb heti egyszer, szóval túlzásba nem viszem. Az a tapasztalatom, hogy a távozásra vágyó kis csúnyaságoktól szépen megszabadít, legalábbis nekem bevált. Nem csoda, hogy kíváncsi voltam milyen lehet az az új fekete verzió...

Nos, szokás szerint a címkén nem vitték túlzásba a leírást, de annyit megtudhatunk róla, hogy aktív szénnel dolgozik a tapasz, valamint problémás és kevert bőrre ajánlják. Emellett pedig szalicilsavat és teafaolajat is tartalmaz a hatóanyag-kombináció. Jah és a leírás azzal indít, hogy vegán… Mondjuk úgy, jól le lehetek maradva, hogy nekem erre kérdőjelek özönlötték el az agyam… :D

Kicsomagolás után látványra a szokásos orrtapasz fogad, annyi különbséggel, hogy ez fekete, de felhelyezésnél már érezhető, hogy van különbség a rajta lévő anyagban, a hagyományos fehérhez képest. A szokásos módon, tisztítás után kell vizes bőrre felhelyezni, majd 10-15 percig kell száradni hagyni.

Az volt a benyomáson, hogy picit puhább és nem keményedik meg annyira, mint amit megszoktam az eddigi mitesszer eltávolító tapaszoktól. Aggódtam is picit, hogy így elég hatékony lesz-e.

Felesleges volt az ujjaimat tördelni, hatékony volt. Miazhogy! Nem keményedett ugyan meg annyira, de mégis szépen beletapadtak a mitesszerek, nagyon jó eredménnyel ragadtak a tapaszhoz és távoztak vele együtt.

A megszokással ellentétben viszonylag sok felesleg maradt a termékből a bőrömön a lehúzás után, és a ki nem jött mitesszerek tetején ott maradt egy-egy picike fekete pötty. Ami elsőre megijesztett, nagyon reménykedtem benne, hogy nem ment bele a szmutyi annyira a pórusokba, hogy ott is marad (sajna, jártam már így arctisztítóval, hogy az apró bőrradíros szemcsék a pórusaimból pislogtak rám vissza, pedig nem olyan vészesen tágak). Ám langyos vízzel a bőrön maradt darabkák is könnyedén lejöttek.

A hagyományos orrtisztítóknál az eltávolított csúnyaságokon kívül mindig vannak olyanok is, amik látványosan kilógnak a bőr felszínéről a tapasz levétele után és szinte viszket az ember tenyere, hogy nyomkodni kezdje őket. Na ezzel a fekete tapasszal  ilyen nem volt, szóval ezt a pszicho-kockázatot jól kiiktatja! :D

Volt még egy pozitívuma, mégpedig az, hogy a használat után a bőröm nagyon szép puha tapintású lett és érezhetően kevésbé volt utána zsírosodó. Ez pedig külön pozitívum! Összességében eddig ez a legjobb mitesszer eltávolító tapasz, amit próbáltam, határozottan jobbnak ítélem, mint az eddigiekkel.

Azt hiszem, ez a termék nálam egyértelműen újravásárlós, ezt a  fekete-mizériát nagyon klasszul kombinálták az orrtapasszal.

Ahogy említettem a termékcsalád fekete maszkját is beszereztem kipróbálására, arról egy másik posztban mesélem el a tapasztalataimat, ezt >>itt<< találod meg. Ha nem szeretnél lemaradni a további bejegyzésekről, kövess a Házi Csajszi Facebook oldalán. ;)

Szívesen nézelődsz különféle szépségápolási ketyerék között? Akkor nézz körül a PandaPiac kínálatában, vásárlás esetén pedig használd bátran a lenti kuponkódot, ami 2018. 08. 31-ig érvényes.

10% Kedvezmény és ingyenes szállítás minden leadott rendelésre
A pandapiac webáruházban leadott minden rendelésre 10% kedvezmény és ingyenes kiszállítás!
grt10